Ezt mondták, akik már jártak itt...

Egyszerűen a profizmus és elegancia jellemzi Adriennt, aki könnyedén vezet rà a nehéz helyzetek kezelésére. Minden alkalommal a megoldandó problémára a legjobb kérdésekkel mosolyogva, de mégis kellő magabiztossággal, határozottsággal irányítja a gondolataimat, ami a megoldáshoz vezet! Már az első konzultáció után nagyon gyors változások történtek és mindig várom, hogy újabb kulcsot adjon a megoldásra váró problémáimra legyen az akár időmenedzsment, elakadás a munkában, vagy magánéleti kérdés! Mindenkinek jó szívvel Ajánlom a Puzzlecoaching-ot, ahol az apró részletek egy kerek egésszé állnak össze!
Tamás

Tamás

Adri azon kevesek egyike, aki igazán szívvel-lélekkel, hiteles szakemberként tevékenykedik, ráadásul több évtizedes pedagógusi tapasztalattal. Professzionális, ugyankkor nagyon emberi. Számomra egy évek óta jelen levő témában nyújtott támogatást, amiben nem is mertem remélni, hogy a közeljövőben megoldást találok. Hálásan köszönöm neki, egyúttal melegen ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, hogy elakadt a saját életében!
Dóri

Dóri

Megtiszteltetés volt számomra, hogy a Puzzlecoaching első vendégei között élvezhettem Adri szakszerű életvezetési útmutatásait, vélt és valós problémák feltárása után, azok megoldásához profi módszereket tanulhattam tőle rövid időn belül. Helyére került minden.Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy remek szakember által vezetve, lendületet adni életének.
Magdi

Magdi

Amikor az Adrienn által megfelelő sorrendben feltett kérdéseket megválaszoltam, akkor magam mondtam ki a megoldást a problémáimra. Professzionális segítség 100% figyelemmel!
Zoli

Zoli

Adri erőssége az érzelmekkel való munka, kérdéseivel feltárulnak a mélyebben lévő válaszok. Kedves, empatikus de mindemellett határozott és ha kell kicsit provokatív. Kiválóan vissza tudja adni a gondolathalmazok lényegét, ezzel segít a felismerések kihangosításában.

Léna